Υλικά
6 στήθη κοτόπουλου
200γρ γιαολυρτι σταγγισμένο
2 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
1 κ.σ μέλι
2 1/2 φλ γαλέτα
1/2 φλ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Ετοιμασία
Προθερμένουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς
Ανακατεύουμε το γιαουρτί , τη μουστάρδα και το μέλι σε ένα ρηχό πιάτο
Πλένουμε το κοτόπουλο κ αφαίρουμε την πετσα του.
Απλώνουμε σε ενα ταψί χαρτί ψησίματο.
Ανακατελυουμε τη γαλέτα με το τριμμένο τυρί.
Αλείφουμε το κοτόπουλο με το μείγμα γιαουρτιού και κατόπιν γυρίζουμε
μέσα στο μείγμα της γαλέτας.
Ψήνουμε περίπου 50 λεπτά , γυρίζοντας τα μια φορά για να πάρουν χρώμα παντού.
Καλή επιτυχία!
6 σχόλια:
Πολύ μ αρεσει το κοτοπουλο με μουσταρδα και μελι...
Ωραια συνταγη!
Καλημερα...
Φωτιά και μπούρμπερη το φαγητό σου. Τέλεια.
Ελπινίκη , Kanthare σας ευχαριστώ , τελικά ήταν και ευκολο και νόστιμο το χτεσινό μας φαγητό.
Καλημέρα και στους 2 σας :-)
Υγιεινό και νοστιμότατο.Μπράβο "Θεά"μου!
Καλό απόγευμα!
το κανω κι εγω σε μπουκιτσες μα βαζω και διαφορα καρυκευματα...ουτε που καταλαβαινεις πως δεν ειναι τηγανητο...
Μαράκι μου & cooc σας ευχαριστώ :-)
Δημοσίευση σχολίου