Υλικά για την ζύμη
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
1/4 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
1/4 κ.γ. αλάτι
120 ml νερό χλιαρό
Επιπλέον υλικά
1 συσκευασία λουκάνικα τύπου "κοκτέιλ"
τυρί που λιώνει (μοτσαρέλα κιτρινη, γκούντα κτλ )
κέτσαπ και μουστάρδα
Ετοιμασία
Ετοιμάζουμε την ζύμη μας.
Την ετοιμασία θα δείτε : εδώ
Βάζουμε στα χέρια μας και στον πάγκο λίγο αλεύρι και
ρίχνουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας μας
και ανοίγουμε σε ορθογώνιο φύλλο.
Κόβουμε τη ζύμη σε λωρίδες ίσες μεταξύ τους
Τυλίγουμε κάθε λουκάνικο με κομμάτι ζύμης.
Βάζουμε τα λουκανοπιτάκια μας σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο
και ρίχνουμε από πάνω και αρκετό τυρί.
Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά με κέτσαπ & μουστάρδα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου