Υλικά
ψωμί του τόστ
100 γρ μαλακό κίτρινο τυράκι
100 γρ γραβιέρα πικάντικη
150 γρ ζαμπόν
1 ποτήρι γάλα
2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
3 αυγά
βητάμ
πάπρικα
Εκτέλεση
Αλείφουμε καλά το σκευώς μας με βητάμ και στρώνουμε το ψωμάκι.
Περιχύνουμε με γάλα , μέχρι απλά να μουσκέψουν οι φέτες του τόστ.
Πασαπλίζουμε με λίγη γραβιέρα , μοιράζουμε τις φέτες του ζαμπόν και πασπαλίζουμε με το κίτρινο τυράκι. Προσθέτουμε τις ντομάτες.
Πάνω σε κάθε ροδέλα ντοματούλας βάζουμε μια μικρή ποσότητα βητάμ , πασαπλίζουμε πάλι με τα τυράκια που μας έχουν μείνει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το υπόλοιπο γάλα και αρωματίζουμε με την πάπρικα.
Περυχίνουμε πάνω απο τις ντομάτες και με κινήσεις του σκεύους , φροντήζουμε να απλωθεί το μειγμα των αυγών παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά στους 180 βαθμούς
Καλή επιτυχία!