Υλικά
200γρ. λευκή σοκολάτα
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
200 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
2 κουταλιές κονιάκ
1 κουταλιά καφέ στιγμής
4 φύλλα ζελατίνη
μπισκότα τύπου "μιράντα" ή "πτι μπερ" σπασμένα
Εκτέλεση
Βάζετε τη ζελατίνη σε νερό να μουλιάσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Λιώνετε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί. Το ίδιο κάνετε με τη σοκολάτα γάλακτος σε ένα διαφορετικό σκεύος.
Αφού λιώσουν οι σοκολάτες, προσθέτετε τη μισή κρέμα γάλακτος στη μια και την άλλη μισή στην άλλη και ανακατεύετε.
Διαλύετε τον καφέ σε λίγο χλιαρό νερό και τον ρίχνετε στο μίγμα με τη σοκολάτα γάλακτος. Ρίχνετε το κονιάκ στη λευκή σοκολάτα.
Μοιράζετε το γιαούρτι στα δύο μίγματα και ανακατεύετε. Στραγγίζετε πολύ καλά τη ζελατίνη, ώστε και τη μοιράζετε στις σοκολάτες.
Στώνετε το τριμμένο μπισκότα στο πυρέξ ή σε ατομικά μπολάκια και απο επάνω τις σοκολάτες εναλλάξ, μια κουταλιά από τη λευκή και μια από τη σοκολάτα γάλακτος.
Αφήνετε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Καλή επιτυχία!