Υλικά
210 γρ φαρίνα
65 γρ. Βιτάμ
225 γρ κουβερτούρα
100γρ ζάχαρη
2 αυγά
1 βανίλια
1/2 κουτ γλυκού αλάτι
Ετοιμασία
65 γρ. Βιτάμ
225 γρ κουβερτούρα
100γρ ζάχαρη
2 αυγά
1 βανίλια
1/2 κουτ γλυκού αλάτι
Ετοιμασία
Λιώνουμε το βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα
μόλις αρχίσει να λιώνει το κατεβάζουμε από το μάτι και το ανακατεύουμε συνέχεια.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια, και το αλάτι
αφού κρυώσει λίγο προσθετουμετο μείγμα της σοκολάτας
και τέλος το αλεύρι.
Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά.
Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε την άχνη ζάχαρη.
Παίρνουμε κομμάτια του μίγματος και το πλάθουμε μικρά μπαλάκια
τα βάζουμε μέσα στην άχνη ζάχαρη και κουνώντας το μπόλ, τυλίγονται με άχνη.
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170-180 για 8-12 λεπτά ,αν ψηθούν παραπάνω θα ξεραθούν.
Καλή επιτυχία!
Είναι μια συνταγή απο την sidarieva και τις sintagespareas