Υλικά
1 φλυτζάνι ηλιέλαιο
1 φλυτζάνι λευκή ζάχαρη
1 φλυτζάνι μαύρη ζάχαρη
2 φλυτζάνια αλεύρι
3 φλυτζάνια τριμμένο καρότο
4 αυγά
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια μπέικιν
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
2 κουταλάκια κανέλα
Για το γλάσο τυριού:
1 πακέτο κρέμα τυριού
1&1/2 φλυτζανιού ζάχαρη άχνη
1-2 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, τις ζάχαρες, προσθέτουμε το λάδι
και το αλέυρι με τα διογκωτικά και τα μπαχαρικά.
Συνεχίζουμε με το καρότο.
Βάζουμε σε λαδωμένη φόρμα ή ταψάκι και ψήνουμε σε μέτριο
φούρνο περίπου 30-40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και επάνω απλώνουμε το γλάσο.
Για το γλάσο:
Χτυπάμε το τυρί να αφρατέψει και
προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια.
Καλή επιτυχία!